Bas Hollander winnaar 4e wedstrijd 2017-2018
Gelukkig konden we weer op de pier vissen maar het was een wedstrijd van uitersten: vooraan in vak B zaten de vissen oftewel de wijtingen en men stond daar wel vrij rustig t.o.v. richting bocht want daar kwam het water er al om 10.00u overheen; bovendien zat daar veel minder vis. Winnaar Bas stond in het juiste vak en ving daar even 74 visjes met een lengte van 15,63m– ja ja. Tweede in de uitslag in vak A werd Paul Blanken met 25 vissen en lang 7,30m. Derde werd Jaap Kossen met 40 vissen en een lengte van 8,78m. Voorin zaten dus de wijtingen vaak klein van stuk en verder naar achteren de gullen en er zijn er totaal wel meer dan 40 gevangen. In de koppels scoorden Bas en René met 112 vissen een vette 100 punten! stuivertje wisselen met Hans en Paulus, top gedaan! Op een tweede plek eindigden Arjen en Jaap met 80 vissen. Derde werden Hans en Paul met 41 ex., toch ook weer binnen de top drie hè. Grootste vis was een gul van 51cm gevangen door Paul. Er is o.a. wijting, gul, bot, schar en zeebaars gevangen. Totaal zijn er 513 vissen gevangen, totale lengte 120,20m. Vanwege het steeds meer overslaande water nog voor hoogtij is de wedstrijd met 1 uur ingekort – een juiste beslissing! 5e wedstrijd vindt plaats op 13 januari 2018 maaaar eerst nog de jaarlijkse gezellige kerst koppelwedstrijd op 23 december a.s. van 10.00-14.00u.