Paul Blanken winnaar 5e wedstrijd 2017-2018
Met overmacht heeft Paul in vak A deze wedstrijd gewonnen met 29 vissen met een totale lengte van 652 cm.
Tweede en winnaar in B werd John Beun met 15 vissen (318 cm=zo goed als de helft van Paulus die dus behoorlijk te keer is gegaan). Derde werd Tom vd Pol met 17 vissen (372 cm). Gemiddeld aantal door allen gevangen vissen lag zo rond de 8 å 10 stuks met wat uitschieters naar boven. D’r waren echter ook minder gelukkigen onder ons die slechts 1 visje wisten te verschalken en iemand scoorde zelfs een nul. In de koppels werden Paul en Hans 1e met 39 vissen. Tweede werden John en Tom met 32 stuks. Derde werden Frank en Jeffrey met 17 stuks. Leen en Wout als vierde hadden 1 cm minder. Er waren 28 deelnemers die totaal 215 vissen vingen met een totale lengte van 46,81 m. De vissen lagen dit keer zeker niet gestapeld en je moest je stinkende best doen en geluk hebben ze te vangen. Het was weer erg plekkerig. In vak A tackelde men 131 vissen. In vak B kwamen er 84 naar boven. Grootste vis: gul 43 cm door Arjen Tanja. Gevangen soorten: zeebaars, wijting, schar, puitaal, gul, bot. Volgende wedstrijd vind plaats op 10 februari a.s.