Paul Blanken winnaar 10e wedstrijd 2017-2018
 Overall-winnaar dit seizoen werd Bas Hollander –

gefeliciteerd Bas met dit mooie resultaat! Wat bleef het steeds spannend tussen hem en Paul Blanken die werkelijk alles uit de kast moest halen om deze wedstrijd te winnen en hopen dat Bassie deze sessie minder hoog zou eindigen maar je weet tegen wie je strijdt. Paulus won dit keer weliswaar maar hij kon het verschil in punten nl. 6 met slechts 2 inkorten, toch sterk gedaan. Derde in de eindstand werd Hans Hendriks - ook een mooie prestatie. Deze laatste wedstrijd nr.10 werd zoals gezegd gewonnen door Paul met 32 vissen waarvan 28 slijmjurken en 4 ‘gewone’ vissen wat eigenlijk veel knapper was maar het moet gezegd hij stond in het scorende vak op een goede plek (13 haha) en dat scheelt altijd een slok op een borrel. Tweede in de uitslag werd Robert Mark met 13 vissen waarvan 5 ‘normale’ ex. hetgeen als heel goed mag worden genoemd. Derde werd Bas Hollander met 23 visjes waaronder een 3-tal gulletjes. Het traject voor het hek was eigenlijk heel slecht want daar is slechts een enkele vis uit gekomen, daar moest je eigenlijk wel voor de slijmvissen gaan anders had je een vette nul en een drietal onder de 25 deelnemers hadden die ook – jammer. Vorige wedstrijd zat juist vooral daar de vis, maar ja het blijft vissen hè. De koppelcompetitie zit er na deze wedstrijd ook op en werd gewonnen door het koppel Hans en Paul en dat is een mooie pleister op de wonde als je individueel tweede en derde bent geworden – gefeliciteerd mannen=verdiend! Tweede werden Bas met René v.d. Haag al scheelde het wel heel weinig met de eindwinnaars (2 punten!) Derde plaats was voor het koppel Hendrik Moolevliet en Robert Mark. Er zijn totaal 160 vissen gevangen met een gezamenlijke lengte van 29,02m=gemiddeld 18,14 cm/vis. Behalve veel slijmvissen zijn er wat gul(letjes), een enkele knorhaan, bot, tong en paling gevangen (117 om 43 st). Uit vak A kwamen ruim 100 vissen! Grootste vissen waren een paling en een gul van 47 cm, paling door Ron Gatowinas en gul door Paul, na bekijken van volgende grote vis van elk kreeg Ron de prijs voor grootste vis. Het was leuk dat good old Roger Bos weer mee viste alsmede John Willems als introducee. De reguliere competitie ligt nu stil tot 22 september a.s. Zomerwedstrijd nr. 3 vindt 22 juni plaats en nr. 4 als laatste op 6 juli. De 12-uurs is op 30 juni a.s. Castingdag ijzzv is op 1 september op het land nabij Ruigoord. Zeebaarswedstrijd is op 8 september alhier op de pier. Fijne vakantie allen!

Foto's wedstrijd 10