wedstrijd 9

René van der Haag winnaar 9e wedstrijd 2017-2018 


Dit keer werd het best gevangen in vak B en wel door René met 20 vissen en een lengte van 562 cm. 
Hans in vak A werd tweede met 17 vissen, lengte 415 cm. 
Derde in vak B werd Harry met eveneens 17 vissen echter met een lengte van 488 cm; zijn eerste 4 vissen waren samen 152 cm en dat tikt aardig aan. In dit vak werd door een aantal leuk bot gevangen en er waren knoeperts van botten bij. Ook werden wat net niet maatse zeebaarzen gehaakt en Harry had in 1 draai 3 maatse wijtingen te pakken. Bijzonder was dat in het eerste deel van de wedstrijd ‘meester Paul’ aan ‘leerling Ron’ kwam vragen wat voor lijnen die gebruikte want Ronnie die ging lekker en dat zat Paulus niet helemaal lekker – hahaha. In de koppels scoorden René met Bas 100 punten. Tweede werden Harry met Robert. Op een derde plek eindigden Hans met Paul (top drie is standaard geworden door deze mannen net als René met Bas). 

Met nog één wedstrijd te gaan is het gezien de huidige stand zeker wie er einde seizoen individueel op de 1e of 2e plaats zal eindigen zo close is het maar het kan nog stuivertje wisselen worden rond plek drie. In de koppelcompetitie is het ook spannend wie er straks met eindplek 1 aan de haal gaan, plek 3 staat eigenlijk ook wel vast tenzij er iets onverwachts plaatsvindt. Ook dit weten we na de volgende wedstrijd. 

Er zijn door 24 vissers 230 vissen op de kant gehesen (helaas zijn er hier en daar wat mooie exemplaren verspeeld waaronder zeebaars en bot), totale lengte 6013 cm. Grootste vis: gul 43 cm gevangen door Frank. Uit vak B kwamen 138 vissen en uit A 92 stuks. De volgende en laatste wedstrijd zal op 9 juni zijn.