zeebaars wedstrijd 2019

Zeebaars wedstrijd IJZZV 2019.

Vandaag gingen 12 zeebaars fanaten van start voor een wedstrijdje zeebaars vangen op de Zuidpier.
Eerst verzamelen in het paviljoen Noordzee voor de inschrijving , tijdens hebben we een extra potje gemaakt voor de grootste zeebaars.
Om 09.45 uur verzamelden ons bij het hek van de Zuidpier , met dank aan de reddingsbrigade IJRB konden we precies om 10.00 uur starten met de wedstrijd.
Iedereen trok zijn eigen plan , ik zag mensen vissen de shads ,dobbers en op de bodem met lange wapperen lijnen dus van alles wat om de baars te belagen.
Het water was in het begin redelijk schoon dus moest er wel wat baars boven water komen.
Het duurde niet lang want stond naast Hans en die wist binnen 15 min twee mooie baarzen op de kant te krijgen.
Met dreigende luchten kwam er aardig wat water uit de lucht vallen maar dat kon de pret niet drukken.
Hendrik en Simon bleven hangen rond 1700 aan de buitenkant bij het en viste met lange wapperen lijnen met meerdere haken en hadden daar veel succes mee , ze vingen daar een flink aantal kleine baarzen van gemiddeld rond 20 a 30 cm.
Andere mensen gingen zochten hun kansen aan de binnenkant met de dobber daar wisten Paul , Ruud en Robert Mark een aantal mooie maatse baarzen te vangen.
Leen en Harry vingen ook een aantal baarzen aan de binnenkant van de kop.
Helaas waren er ook een aantal mensen die ging baars konden vangen Robert Doornik , Marc en Robert Boon maar voor Robert is het geen schande want die deed voor de eerste keer en een ervaring rijker geworden.
In het paviljoen was de prijsuitreiking met een genoot van een drankje en een versnapering.
Prijs voor de grootste zeebaars ging naar de kleinste man het deelnemersveld en dat was Wout van Beijeren.

Ook was Wout 1e in de einduitslag met 5 zeebaarzen.
2e Hendrik Moolevliet 13 kleine baarzen
3e Paul Blanken
4e Robert Mark
5e Hans Hendriks
6e Leen van Os
7e Simon
8e Ruud Todirijo
9e Harry Boon
10e Robert Boon
11e Marc van der Pieterman
12e Robert Doornik
Ik wil nog wat mensen bedanken Jan van de Bilt , Hengelsport IJmuiden voor de prijzen , IJRB en paviljoen Noordzee
Nou mannen bedankt voor deze gezellig dag en tot de volgende keer groeten namens feestcommissie!!!!!!!!!

Allemaal op de fiets
prijzentafel