wedstrijd 10 11 juni

Peter de Looff winnaar 10e wedstrijd 2021-2022 

Nou dat was het dan weer de laatste wedstrijd van het seizoen en gaan we hopelijk weer in september een nieuw seizoen in met een iets andere opzet, mededeling hierover volgt nog. 
De winnaar dit keer werd good old Peter de Looff, hij ving 5 vissen met een totale lengte van 123 cm. 
Tweede in de uitslag was Simon Blom met 4 vissen. 
Derde werd Wout van Beijeren met 3 vissen waaronder ook de grootste vis van de deelnemers nl. een gulletje van 34 cm, een zak met alternatieve loodjes was zijn beloning. 
Deze vissers waren in de gelukkige omstandigheid om niet per se een slijmvis hoeven te vangen want zij hadden ‘echte’ vissen aan de haak geslagen zoals bot, wijting, tong en gul. 
Nog opmerkelijk was dat onze Marc van de Pieterman zo waarlijk een heuse inktvis ving (echt gehaakt!) hetgeen volgens mij nog niet eerder was voorgevallen. 

Ook opvallend was dat onze winnaar Peter tijdens het binnendraaien van zijn lijntje op het eind van de wedstrijd een blauwe makreel aan de haak sloeg, hoeveel mazzel heb je dan. 
Een aantal vissers hebben nog verwoede pogingen gedaan om toch maar aan vis te komen op slijmvissen te vissen het geen Ruud Todirijo met 20 stuks bijzonder goed is gelukt (maar 20 stuks zijn slechts totaal 20 punten), Robert M. met 7 en Hendrik met 3 stuks gingen dat wat minder goed af; je moet ook wat mazzel hebben met ‘leuke’ gaatjes voor je neus en voor het hek zijn er daar niet zoveel van. 
Hans haalde er pas vlak voor tijd nog 2 wijtingen uit en werd daardoor toch nog vijfde. 
Sommigen hebben hun geluk nog beproefd door met een dobber te vissen om aan zeebaars te komen hetgeen helaas niet lukte maar niet geschoten is altijd mis zullen zij gedacht hebben. 
 Gezien het geringe aantal deelnemers waren er slechts 3 koppels compleet en zij verdeelden de punten waarbij Hans en Wout eerste werden, Marc en Ruud tweede en Hendrik en Robert M. derde. 
 Overall winnaar na 10 wedstrijden werd Hans Hendriks – gefeliciteerd met dit mooie resultaat Hans! 
Tweede werd Ruud Todirijo en derde Marc vd Pieterman, ook goed gedaan mannen. 
In de koppels eindigden Hans met Wout op de eerste plek (Hans gaat maar door) en had dus een dubbel!!!! 
Marc met Ruud eindigden als tweede en 
Hendrik met Robert M. als derde. 
Gefeliciteerd allen! Alle vissers een fijne zomertijd gewenst met hopelijk ook mooie zeebaars vangsten.


Dagwinnaar Peter de looff

simon 2e

Wout 3e

Koppels 1e Hans en Wout

2e Ruud en Marc

3e Hendrik en Rob

Eindstand competitieeerste plaats Hans

tweede plaats Ruud

derde plaats Marc


in de koppels


1e Wout en Hans

2e Marc en Ruud

3e Hendrik en Rob